Projectes‎ > ‎

Gospelins


 

Assaig de portes obertes del Cor de l'Institut

El dijous 26 de setembre iniciem el curs 2013-14 a l'espai del menjador de l'Institut de Terrassa (Rambla d'Ègara, 331) a les 19:30h, dia i hora habitual dels nostres assajos, tot i que durant el curs assajarem a la sala d'actes. I ho farem d'una manera una mica especial: la nostra directora, l'Alícia Rey, farà un assaig especial de portes obertes a tothom que hi vulgui assistir per tal de treballar un tema actual nou per a tothom. Serà una mostra del que fem i de l'estil que poc a poc ha anat guanyant terreny. Podeu portar qui vulgueu: la vostra parella, una amiga, un company de feina, els vostres fills adolescents... sense cap compromís. Estarem encantats.
Sense pretensions però pretenent anar endavant, oberts a tothom sense posar condicions, divertits i seriosos. Així ens hem fet els uns als altres. 

Us enviem un breu formulari perquè us hi pugueu inscriure. Recordeu que aquesta inscripció no suposa cap compromís, però ens facilitarà la preparació de l'espai i fotocòpies. 


Gràcies per contestar; si no hi podeu assistir us podeu incorporar més endavant si voleu.

Us esperem. Amb el cor obert!


Saps què és el GOSPEL?

És un estil musical engrescador i dinàmic a l'abast de tothom, sense límit d'edats i sense que calgui tenir coneixements musicals. Si el vols conèixer una mica mira aquest vídeo:


Sempre havies volgut cantar i no sabies on?

Ara pots formar part d'un cor gospel on hi podràs cantar i ballar amb els companys i companyes, mares, pares i professors, PAS...

Farem assajos setmanals cada dijous a les 7:30 de la tarda.

Com m'hi puc apuntar?

Si hi tens interès i vols rebre informació, omple aquest formulari: